Inicio > Blogs de Badalona > On és Albiol? On és el PP?

On és Albiol? On és el PP?

Aquesta és la gran pregunta que es fa tothom. Després que el Partit Popular perdés el govern de Badalona, Albiol i el partit estan desapareguts a la ciutat.

De fet, l’única notícia que tenim el Sr. Garcia Albiol és que està cobrant dos sous públics, un de l’Ajuntament de Badalona i un altre del Parlament de Catalunya, circumstància que és totalment il·legal. Resulta curiós que Albiol que tant defensa que es compleixi la llei, que parla els drets i deures que tothom ha de complir, doncs resulta que ell, per una errada administrativa es defensa, no en compleix aquestes normes quan li resulta beneficiós a nivell personal.

El problema que té el PP a Badalona és que no estan acostumats a fer oposició, i després de passar quatre anys al govern, encara és més difícil fer oposició, és a dir, treballar per la ciutat i per tots els veïns que t’han votat.

Les eleccions del 2011 no les va guanyar el PP fent oposició, les va guanyar Albiol ell solet fent demagògia, atiant les més baixes passions contra els immigrants, i fent promeses que després s’han demostrat falses.

Ara que Albiol ja no està a Badalona, ni treballa per la ciutat, sinó que es dedica a la política catalana i estatal, és quan surten a la llum totes les debilitats d’un Partit Popular que necessita del poder per generar estructura, però que sense poder no té base social.

Dels deu regidors del PP, a quants veiem fent oposició? Quants regidors populars estan presents als actes de ciutat? Cap o gairebé cap.

És molt important que els partits polítics tinguin base social, i compte, que a vegades aquesta base social no vol dir necessàriament que siguin ciutadans que et votin, però sí ciutadans receptius al teu missatge. El PP no va generar base social, sinó que va generar una base clientelar, però aquesta no consolida.

Aquesta setmana estem veient el debat d’investidura al Parlament de Catalunya, i Albiol només utilitza el nom de Badalona per fer els seus discursos. Per ell Badalona no és més que un trofeu penjat a la paret de casa, que necessita exhibir contínuament per guanyar credibilitat, donat que mitjançant el seu pobre discurs polític no aconsegueix arribar a més gent.

Al Parlament de Albiol farà lluir les seves limitacions com a polític. El discurs basat en tres idees senzilles, bàsiques i dirigides a un públic molt concret no funciona a Catalunya, es necessita molt més nivell, i Albiol no el té.

Atentament i a títol personal,

Christian Carneado

  1. 23 noviembre, 2015 de 9:46

    Muy bien expresado. En lo único que no estaría del todo de acuerdo es que los del PP son sepan estar en la oposición, y Älbiol si lo sabe, ya que ha estado muchos años en esa situación, ahora bien sus acólitos, si que no está acostumbrados ya que solo se han arrimado al “Sol que mas calienta”. Ahora que no calienta, se bajan del carro.
    Son políticos de pacotilla.

  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: